Anifix - Linjasaneeraukset
Anifix toteuttaa taloyhtiösi linjasaneeraukset eli putkiremontit.

Onko taloyhtiösi linjasaneerauksen tarpeessa?

Linjasaneeraus eli putkiremontti tarkoittaa koko kiinteistön vesi- ja viemärijohtojen kunnostusta tai uusimista. Remontissa uusitaan käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkien lisäksi märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet sekä kellareiden runkojohdot. Lisäksi on järkevää samassa yhteydessä  korjata esimerkiksi talon sähkö- ja tietoliikennejohdotukset tai ilmastointia, koska rakenteet avataan joka tapauksessa. Yleensä putkiremontti tehdään asuintaloihin 45–50 vuoden välein.

Putkiremontti tehdään yleensä pystylinja kerrallaan, jolloin päällekkäisten asuntojen kylpyhuoneet ja keittiöt uusitaan samaan aikaan. Putkiremontin yhteydessä talosta voi löytyä asbestia, joka on terveydelle erittäin vaarallista. Huolehdimme, että asbestipurun suorittavat vain pätevät ja koulutetut purkajat asianmukaisilla laitteilla, jolloin asbestipöly ei pääse leviämään ja aiheuttamaan asukkaille vaaraa.

Hyödynnä Anifixin pitkä kokemus linjasaneerauksista

Henkilökuntamme on tottunut tekemään vaativia ja nopeatempoisia linjasaneerauskohteita moitteettomalla työn jäljellä jo useamman vuosikymmenen ajan. Linjasaneerauksessa tuotteiden laatu, kestävyys ja työstettävyys tulevat normaalia selvemmin esille. Koska putkiremontit haittaavat asumista (vettä ei tule ja vessaa ei voi käyttää) jopa usean viikon ajan, pidämme tarkasti kiinni aikatauluista. Aikataulut ovat yleensä tiukkoja ja se aiheuttaa materiaalien kuivumiselle tiukkoja vaatimuksia. Pintojen on oltava työstettävissä todella nopeasti ja lopputuloksen on kestettävä vuosikymmeniä. Siksi luotamme myös linjasaneerauskohteissamme ainoastaan alan arvostetuimpien ja luotettavimpien merkkien laatutasoon, joiden laatu ja kestävyys on havaittu hyväksi jo lähes kahden vuosikymmenen käyttökokemusten perusteella.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

 

Linjasaneerauskohteitamme:

Siimestie 7, Vantaa

  • Linjasaneeraus 30 asuntoa
  • Pihan maanrakennustyöt
  • Parvekkeiden kunnostus
  • Julkisivujen kunnostus
  • Vesikattojen kunnostus

Siimestie 7 JULKISIVUKUVIA ENNEN REMONTIN ALKAMISTA

 

Ristolantie 18, Helsinki KATSO KUVAT

  • Julkisivurappauksen uusinta 400 m²
  • Linjasaneeraus 18 huoneistoa

 

Hakolahdentie 13, Helsinki

  • linjasaneeraus