Pitkät perinteet, modernit menetelmät ja katse tulevaisuudessa

Anifix Oy on Uudellamaalla toimiva luotettava rakennusliike, jonka päätoimialana on julkisivusaneeraukset taloyhtiöille ja rakennuttajille.

Anifix on toiminut alalla jo vuodesta 1997 ja kokemuksen tuoma ammattitaito tulee parhaiten esille moitteettomana laatuna ja tyytyväisinä asiakkaina.

Tarjoamme kokonaisuuksia, joissa asiakkaamme saavat kaikki palvelut yhdellä kontaktilla. Helppoa ja luotettavaa – asiakkaan eduksi.

 

Rapatessa roiskuu…

…mutta ei huolta. Huolehdimme ympäristöstä, elämmehän itsekin siinä. Käytämme laadukkaita ja tiukkojen normien mukaisia materiaaleja sekä noudatamme myös kaikkia rakennusalan turvallisuusvaatimuksia. Vaikka terveen järjen käyttöä ei olekaan missään pykälissä vaadittu, niin olemme kokeneet myös sen varsin toimivaksi työkaluksi.

 

Toimintaperiaatteemme

Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää, siksi teemmekin jokaisen kohteen kuin se olisi omamme. Kunnioitamme myös sovittuja aikatauluja ja edellytämme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Olemme aina tavoitettavissa ja reagoimme viiveettä.

Noudatamme toiminnassamme tilaajavastuulakia ja olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Voit varmistaa asian tilaajavastuu.fi -palvelun pikatarkistuksesta.

Meillä on myös RALA-pätevyys, joka osoittaa vastuullisuuttamme, luotettavuuttamme ja osaamistamme. Voit lukea täältä lisää RALA-pätevyydestä.

 

Henkilöstö

Työntekijämme ovat pitkään toimineita alan ammattilaisia, jotka ovat hankkineet kokemusta työmailla Suomessa ja ulkomailla. Panostamme jatkuvasti henkilökunnan koulutukseen.

 

Toimialue

Anifixin toimialue kattaa pääkaupunkiseudun ja koko Uudenmaan alueen. Olemme työskennelleet kuitenkin myös useissa Baltian maissa sekä pohjoismaissa, joten tarvittaessa lähdemme rappaustöihin pidemmällekin.